Skip to contentTilgang til digitale ressurser

Slik får du full tilgang til Jusswebinaret fra 19.5.2022 – Det du gikk glipp av under korona – og litt til…!

Fyll ut skjemaet, send det inn, og vi kontakter dere. (NB! helt uforpliktende).
(Angi hvem henvendelsen gjelder/ hvor du er ansatt.)
(Kryss av lengden på tilgangsperioden som eventuelt kan være aktuelt, gjerne flere alternativer – helt uforpliktende.)

Dere bestemmer selv hvor lenge dere skal ha sammenhengende tilgang til opptaket. Vi programmerer og etablerer en unik passordbeskyttet landingsside (URL) tilpasset dere, og annen nødvendig tilrettelegging. Dette gir tilgang til alt det digitale materialet døgnet rundt, og fungerer godt på en rekke plattformer (PC, nettbrett, mobiltlf), uten noen begrensninger i antall avspillinger, antall (samtidige) brukere eller antall pålogginger. Digital tilgang til videoopptaket krever ingen nedlasting, kun avspilling (strømming).

Minste tilgangsperiode (standardperioden) er 30 dager, til en pris av kr 15.000 ekskl mva, som dekker nødvendig grunnleggende programmering og tilrettelegging/ etablering av den digitale tjenesten. Ved ønske om lengre tilgangsperioder kan det derfor skje til en kraftig rabattert pris (70 % rabatt for de neste 30 dagene, og 77,5 % rabatt for ytterligere 40 dager), se prisene ovenfor for de tre pakkene.

(Ønskes rask oppstart er det lurt å angi det, så kan vi gi prosjektet deres nødvendig prioritet. Enhver tidsangivelse er helt uforpliktende, og kan endres senere.)
(Kryss av hva som eventuelt kan være aktuelt, gjerne flere alternativer – helt uforpliktende.)

Vi kan tilby flere tilleggstjenester som kan integreres med Jusswebinaret på landingssiden. Dette vil medføre et pristillegg, og er betinget av tilgjengelighet og leveranser fra underleverandører. Ovenstående liste er tilleggstjenestene vi kan tilby for dette Jusswebinaret.